Aqua+

Zamislite mogućnost da kombinujete stvari koje vam se dopadaju zadržavajući samo najbolje osobine svake od njih. Da proširujete listu karakteristika koje će imati, ne štedeći svoju maštu. Zamislite izgled betonskog poda koji se spaja sa toplotom drvenog. I zamislite da ih je moguće uneti čak i u najvlažnije prostorije doma, bez straha da ćete ih oštetiti. Ove potrebe se sjedinjuju i postaju stvarnost kroz Eggerovu kolekciju Aqua+.

Prepletanje unutrašnjeg i spoljašnjeg dela objekta, brisanje granica, ušetavanje elemenata eksterijera u enterijer staro je koliko i samo bavljenje problemom i izazovom prostora. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji beton, mermer ili kamen sa pločnika i iz dvorišta stižu u vaš dom unapređeni za sve ono što će vam olakšati život. Predani rad dizajnera ih verno preslikava i iz realnosti prenosi pravo na daske laminata kolekcije Aqua+ (dimenzija 1291 x 327 x 8 mm). Tu se ujedinjuju sa toplotom, udobnošću, lakoćom montiranja, demontiranja i održavanja.

Spisak prednosti se ovde ne završava. Kolekcija Aqua+ odlazi i u one prostore koje drveni podovi oduvek zaobilaze. Njihova površina ima zaštitu pomoću koje postaju pogodni za vlažne prostorije - kuhinje, hodnike, čak i kupatila. Mogućnosti dizajniranja prostora na ovaj način zaista postaju neograničene.

Kolekcija Aqua+ pruža mogućnost da se prilagodite najnovijim trendovima u dizajniranju unutrašnjeg prostora. Omogućava brisanje granica između prostorija, njihovo preklapanje i prožimanje, na isti način na koji se pletu unutrašnji i spoljašnji prostor jednog doma. Pomoću ovakvih podova kupatilo može postati sastavni deo vaše spavaće sobe. Ujedinjujući najbolje karakteristike ova kolekcija ujedinjuje i vaš dom.

betonski pod
Egger
kupatilo
mermer
drveni pod
iz realnosti na daske
pogodno za vlažne prostorije
Aqua+
kuhinja
kamen
hodnik