Cinema

Magija filmova je neprevodiva u reči. Čudesnim mehanizmima se hvataju za zidove našeg unutrašnjeg bića, kroz određene kadrove ostaju tu učaureni zauvek. Menjaju nam uverenja, grade snove, uzburkavaju emocije jače nego realnost oko nas. Godar je rekao da su filmovi najlepša obmana na svetu. Kada ih gledamo na velikom platnu u stanju smo da zaboravimo na sebe. Ljudi odlaze u bioskop da dele isti san. Ti snovi su večni i ne zastarevaju. Filmovi starog Holivuda i dalje bude ogromno interesovanje. Tonemo u njih verujući u drugačiju stvarnost, u prijateljstva koja znače, u ljubav koja je večna kategorija. Merilin Monro je do danas ostala pojam lepote i ženstvenosti, Odri Hepbern je ikona stila, Čarli Čaplin je sinonim za talenat i duhovitost. Snovima starog Holivuda Tarkett je posvetio svoju kolekciju laminata Cinema.

Ovi filmovi su upijali i saopštavali sve vrednosti ere u kojoj su nastajali , njen duh, njenu lepotu. Prošli su testove vremena i ostali kao univerzalna vrednost. Visok kvalitet, prirodni materijali, jedinstvo i prefinjenost forme takođe prolaze testove vremena. Uvek su aktuelni, uvek u modi. Tarkett ih materijalizuje kroz kolekciju Cinema.

U osam dezena, dimenzija 1292x194 mm, posvećeni su najvećim zvezdama svog vremena - Hemfriju Bogartu, Brižit Bardo, Vivijen Li, Klarku Gejblu, Marlen Ditrih, Merilin Monro, Odri Hepbern i Čarliju Čaplinu.

Proizvedeni su uz korišćene specijalnih dizajnerskih efekata. Struktura im je masivna, deluju kao da su ručno izrađeni. Na njihovoj površini se odigrava predivna igra boja i teksture drveta. Asociraju na ogrebotne i titraje filmske trake, koji svakom holivudskom snu dodaju još malo šarma i jedinstvenosti.

Ovi laminati su posvećeni svim ljudima koji su zaljubljenici u lepotu, svima koji su u stalnoj potrazi za istinskim vrednostima, onima koji i dalje lutaju kroz čudesne svetove starih holivudskih filmovima. Ako želite dom koji je jedinstven i neobičan, u kome ćete stvoriti magiju kakva se rađa na velikom platnu, kakvu će odsvirati pucketanje projektora, ova kolekcija je pravi izbor za vas.

filmovi
titraji filmske trake
igra boja i teksture drveta
Tarkett
veliko platno
Cinema
snovi
Hollywood
masivna struktura