ID Essentials

Imidž jednog brenda nastaje kao skup različitih asocijacija i prethodnih iskustava, kroz proces primanja najrazličitijih sadržaja u svest pojedinca. Nastaje kao spona između spoljašnjeg sveta i elemenata koji ga čine i psihološke strukture pojedinca. Zato je ambijent u kome će se poslovanje i pružanje usluga odvijati od suštinske važnosti za stvaranje pozitivne slike.

Tarkettova kolekcija luksuznih vinil ploča ID Essentials pruža odgovor na pitanje kako spojiti performanse, kvalitet i cenu; kako objediniti stil i prefinjenost sa komforom i jednostavnošću. Kolekcija je suptilan i prefinjen prostorni odgovor na savremene potrebe urbanog čoveka, koji želi da sačuva klasične vrednosti.

Svaka ploča i daska, zbog površinskog sloja postaje izuzetno otporna na habanje i idealna je podloga za prostore sa frekventnom cirkulacijom posetilaca. Zato su, osim za stambene, pogodne i za komercijalne prostore. U prodajni prostor unose originalnost, ali i toplinu. Široka daska vizuelno povećava prostor, čineći ga mnogo preglednijim i prijatnijim. U ovakvom prostoru kupac će se rado zadržavati i u njega će se sa zadovoljstvom vraćati.

Dizajneri pronalaze inspiraciju u lepoti materijala poput drveta i kamena. Zadržavaju ih u tonovima u kojima se pojavljuju u prirodi ili ih maštom nadgrađuju i stvaraju smela rešenja kakva će odgovarati najaktuelnijim zahtevima. Daske i ploče različitih dimenzija (15,2x91,4 cm; 22,9x121,9 cm; 61x30,5 cm) na svojim površinama nose izgled hrasta, bora, bukve, javora i oraha, ali i peščara i škriljaca.

Zahvaljujući nizu dezena, koji se verno preslikavaju na različite formate, a posebno zahvaljujući lakoći ugradnje i kombinovanja, pod postaje igralište na kome će se mašta rasplamsavati. Originalnost ulazi na velika vrata, čak i kroz suptilne i svedene intervencije. Jednostavnim ukrštanjem dasaka pod uglom nastaje rešenje koje će ostaviti bez daha.

Jednako je efektan i niz od dasaka srodnih nijansi. Prekidaju se i nastavljaju, formirajući elegantno rešenje.

Kolekcija ID Essentials razume šta je bitno savremenom čoveku. Individualnost i kreativnost stambenog i poslovnog okruženja, uz slavljenje klasične lepote i vrednosti, objedinjena sa izuzetnom otpornošću, lakoćom ugradnje i održavanja.

stil
prefinjenost
komfor
performanse
lepota drveta i kamena
poslovni ambijent
luksuzne vinil ploče
jednostavnost
kvalitet
Tarkett