ID Inspiration

Sa podova su uklonjene sve granice. Ograničenja su prestala da postoje, sada je samo na mašti i kreativnosti da promišlja prostor i stvara beskrajna rešenja. Pod je poligon za igru i kreativnost, za slaganje slagalica od bezbrojnih delova. Sa kolekcijom Tarkettovih luksuznih vinil ploča ID Inspiration podove možete ulepšavati na 75 hiljada načina. Bukvalno.

Luksuzne vinil ploče u sebi objedinjuju prostornu stabilnost, lakoću ugradnje i veliku izdržljivost. Imaju površinski sloj zbog koga dobro podnose visokofrekventan saobraćaj. Time izlaze iz prostora domaćinstava i postaju pogodne i tržne centre, prodavnice, ugostiteljske i radne prostore.

Dizajn ovih ploča dolazi sa različitih izvora - iz prirode, ali i kao odgovor na najsavremenije trendove u dizajnu unutrašnjeg prostora. Kolekcija ID Inspiration može imati izgled hrasta najrazličitijih nijansi, egzotičnih drvnih vrsta, betona, kamena, metala... Preko 100 dezena biva proizvedeno u 8 različitih formata, kroz daske i ploče. Ovakvom kolekcijom postaje moguće postići beskrajni niz ambijenata i beskrajni niz atmosfera.

Mogu biti idealni za oblaganje domova. Savršeno dopunjuju klasiku; jednako uspešno kreiraju potpuno inovativne i smele prostore.

Upotrebom dva različita dezena krojite u prostoru delove koji se odvajaju i spajaju, čiji kontrast i povezivanje donosi neverovatnu originalnost.

Sa jednakim uspehom možete "komplikovati" i usložnjavati igru formata i dezena stvarajući od poda najbitniji element enterijera koji će poneti kompletnu dinamiku prostora.

U komercijalnim prostorima, luksuzne vinil ploče rade za vas. Njihovim slaganjem dobijate mogućnost da prostorno saopštite identitet svog brenda, da potrošačima prenesete svoju poruku i filozofiju. Luksuzne vinil ploče predstavljaju simbole, poput slova azbuke, koji vam daju mogućnost da svetu pokažete rukopis svoje mašte i kreativnosti.

trend
luksuzne vinil ploče
inspiracija
igra formata i dezena
izdržljivost
inovativnost
smeli prostori
Tarkett
kreativnost
daske i ploče
stabilnost
različiti formati