Infinite

Arhitekti se vekovima bave prostorom, njegovim neslućenim potencijalima i svim ograničenjima koja nosi sa sobom. Stalno su suočeni sa novim izazovima. Prostor u kome boravi čovek oduvek su težili da ulepšaju, smire, učine harmoničnim i ugodnim za boravak. Zadatak da se pomire forma i funkcija, stvori celina koja funkcioniše, postigne estetski ideal od početka bavljenja domom stoje kao sveti zadaci. Mnogo je elemenata koji grade savršene mikrosvetove - zidovi, tavanice, boje, teksture, detalji i podovi.

Kolekcija Infinite nastaje sa ciljem da unutrašnji svet učini beskrajnim, objedinjenim, toplim i nežnim. Inovativno dizajnersko rešenje stvara podove koji donose sasvim novu dimenziju prostora. Daske su široke (136x1292mm) i naizgled neprekidne, beskonačno duge, onoliko koliko to prostor zahteva. Ovo je postignuto ujednačenim dezenima, skrivenim spojevima dasaka i šarama koje se nastavljaju po kraćoj strani.

Dom sigurno nikada nije izgledao prostranije, bez obzira na to kolikih je dimenzija. Magija koju ova kolekcija donosi spaja i povezuje sve prostorije u jednu harmoničnu i nikad skladniju celinu. Ovakve dimenzije podne obloge oslobađaju prostor, čine ga lakšim i mnogo urednijim. Elegantna površina daske u mirnim nijansama blago svetluca pod igrom svetla i senki.

Kolekcija Infinite Vam daruje prostor i lepotu, čistoću i eleganciju. Sa izuzetnim uspehom objedinjuje formu, funkciju i estetiku. Postiže sklad na svim nivoima.

izazovi
harmonija
prostor
neprekidno i beskonačno
Tarkett
forma i funkcija
široke daske
estetski ideal
savršen mikrosvet
Infinite
elegancija