Infinite Colors Jungle

Planeta Zemlja je prava riznica predela, koje priroda vaja na nepogrešive i savršene načine. Bogatstvo boja i oblika je nepregledno. Mistična prostranstva mora i okeana, planinski vrhovi, vulkani, šume, ravnice. Sličnosti i kontrasti, koji se presecaju i nadovezuju na nepreglednoj teritoriji. Među njima i džungle - ravnice obrasle gustom vegetacijom, ispresecane vodenim površinama. Sinonim za nepreglednost i život koji buja u beskraju boja. Pred džunglom se otvaraju kapije iznenađenja i nepredvidivosti. Izlazak iz šeme i ustaljenosti. Na njenim kapijama počinje mnoštvo priča.  Na ovom izvoru slobode i punoće oblika svoju inspiraciju pronašli su dizajneri i stvorili kolekciju tepisona Jungle.

Prostorno su po njima ispisali način na koji im je džungla rasplamsavala maštu. Ova kolekcija je posveta prirodi, ali i urbanim pejzažima, ritmu modernog grada, životu koji buja na ulicama.

Kolekcija Jungle dolazi kroz ploče dimenzija 50x50 cm, u 33 boja. U ovoj bogatoj paleti, svako može pronaći idealnu podlogu za svoj pod. Ovo je izbor koji će stvoriti jedinstveni utisak o prostoru, atmosferu koja će se pamtiti. U prostor donosi živost i razigranost, puštajući ih da nesputano bujaju.

Jungle je idealan izbor za sve zaljubljenike u prirodu, koji se ne odriču sadašnjosti, grada, pulsirajućeg ritma i tendencija koje dolaze. Svoj šik objedinjuje sa karakteristikama koje ćete obožavati. Donosi vam toplotnu i akustičnu izolaciju i neverovatnu lakoću održavanja.

Jungle je kolekcija koja se usuđuje da razbije pravila.

posveta prirodi
tekstilne ploče
toplota
akustičnost
Infinite Colors
iznenađenje
nepredvidivost
džungla
mistična prostranstva
Balsan
urbani pejzaži