Kingsize

Porodica je kategorija koju karakteriše dinamika. Deca brzo odrastaju, istražuju sebe i okolinu, afiniteti i navike se smenjuju. Dinamiku pojačava vreme u kome živimo. Poslovi se menjaju brže nego što je to nekada bio slučaj. Sa druge strane porodicu karakterišu mir i harmonija. Potreba za sigurnošću i podrškom. Svaka porodica svoje navike, vrednosti i kvalitete u koje veruje saopštava kroz svoj dom. On je taj koji pomiruje brzinu, promene, sigurnost i harmoniju. Treba da bude dovoljno fleksibilan da odgovori na svakodnevne situacije, ali i stabilan i postojan, jer je luka u koju se na kraju dana svi vraćaju. Dom objedinjuje potrebe, ljude i prostorije. Egger je stvorio kolekciju laminata Kingsize da bi mu u tome pomogao.

Kroz kolekciju Kingsize, Egger pomiruje kontraste, na isti način na koji ih pomiruje porodica. Zahvaljujući inovativnom dizajnu, potreba za izgledom pomalo rustičnog drveta, koje oduvek podseća na harmoniju, spaja se sa lakoćom instalacije i održavanja. Ostvaruje se san svake današnje dinamične porodice. Izdašnih je dimenzija (1291 x 327 x 8 mm), u divnim nijansama, koje greju prostor. Tretman ivica svake daske ove kolekcije (duže ivice su oborene, a šara se nastavlja po kraćoj strani) rezultira izgledom beskonačno duge daske. Na taj način prostor se uvećava, a dinamici porodice uvek nedostaju kvadrati i centimetri. Makar bili deo optičke varke.

Kolekcija Kingsize je pravi saputnik svake porodice. Umesto da deli prostor, ona ga objedinjuje i pomiruje, gradi stabilnu i dinamičnu celinu. A ako dom treba da se promeni, ako porodica odlazi na novo mesto i Kingsize laminat odlazi sa njom, jer ga je demontirati i ponovo instalirati lakše nego ikad. Time dokazuje koliko je veran prijatelj.

porodica
izgled rustičnog drveta
mir
harmonija
san svake dinamične porodice
Egger
Kingsize
izgled beskonačno duge daske
pomiriti kontrast