Lamin Art - black&white

Bela i crna stoje kao granice čitavog spektra boja. Jedna je na početku, druga na kraju, između njih je sve što boji svet oko nas. Iako smeštene na potpuno suprotnim krajevima, one su idealni partneri. Odlično se uklapaju, razigravaju i dopunjuju. U zavisnosti od načina na koji se kombinuju stvaraju elegantne, odmerene ili izuzetno snažne i dinamične efekte.

Lepota njihove igre prepoznata je od strane dizajnera i veliki je trend u kreranju podova. Inspirisala je tim koji je stvorio sasvim neobičnu kolekciju Lamin' Art. Dolazi u 10 različitih dezena . Dostupan je u dva formata - standardnom (194x1292mm) i širokom (331x1292mm). Obzirom na to da je izuzetno otporan na habanje i ogrebotine, sjajan je izbor za prostore u kojima se često boravi (dnevna soba, hodnici…).

Može biti miran, takav da belina suptilno i spontano osvaja crnu površinu ili sa neverovatno sugestivnom teksturom (patchwork efekat). Iz tog razloga pogodan je za uklapanje sa najrazličitijim stilovima enterijera. Biće odlična podloga nad kojom se razvija potpuno monohromatska priča, za sve ljubitelje minimalizma i skandinavskog stila. Čak i u prostoru stvorenom uz potpuno odsustvo boja, on će biti taj koji daje puls i karakter.

Istovremeno, ostvaruje savršen dijalog sa poslednjim dizajnerskim trendovima i najmodernijim komadima nameštaja. Kao što se sve boje smeštaju na dugoj liniji između crne i bele, tako će se na ovu podlogu smestiti svaki vaš izbor.

kontrast
monohromatska priča
Lamin'Art
bela
crna
skandinavski stil
patchwork
standardna daska
široka daska
minimalizam
Tarkett