Lamin art - Chevron

Chevron in or out! Ljubav prema Chevron paternu za neke je večna, slično dobrom klasiku. Kao što je Édith Piaf u muzici ili Scarlett O'Hara na filmskom platnu, tako je Chevron patern ikona u dizajnu.

Nepogrešivi cik-cak geometrijski obrazac, gde "cik" savršeno prelazi u "cak" i predstavlja nepresušnu inspiraciju uklapanja boja i šara. Patern u obliku slova V vratio se na velika vrata i predstavio klasiku na moderan način.

Ovaj dominantan trend u opremanju enterijera odrazio se i na dizajn podova.

Inspirisani Chevron paternom, dizajneri su dopunili već kreativnu kolekciju laminata Lamin' Art. Kolekcija podstiče spajanje nespojivog i omogućava da na predivan način koristite Chevron patern u prostoru i tako stvorite ambijent koji nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Ovaj klasik možda prikazuje dezen koji potiče iz prošlosti, ali vizuelno se odlično uklapa uz moderan nameštaj. Ostavlja snažan uticaj na prostor i pruža beskrajne mogućnosti kombinovanja različitih stilova enterijera. Boje su dovoljno neutralne da se mogu uklopiti u svaki dekor, ali sa druge strane, ističe se u prostoru i uvek je primećen.

Moderan, a retro, minimalistički atradicionalan. Jedno je sigurno, rezultat je vanvremenski, baš kao i "Prohujalo sa vihorom".

Retro
Moderno
Hrast
Bež
Trend
Klasično
Geometrija
Tarkett
Šara
Pattern
Chevron
Umetnost
Lamin'Art
Sivo
Minimalizam