LAMINAT

Najbolji način da pomire formu i funkciju dizajneri pronalaze u laminatu. Ponekada je taj sklad takav da je jako teško razlikovati dizajn laminata od autentičnog drvenog poda. Dizajn koji oslikava sve tragove i čvorove drveta. A ponekada je dovoljno samo igrati se sa suprotnostima na skali boja, između bele i crne. Dočarati efekat beskonačnosti. Prepustiti se magiji koja na najlepši način najbolje iz prirode prilagođava navikama i potrebama savremenog života.

Lamin art - Chevron

Chevron in or out! Ljubav prema Chevron paternu za neke je večna, slično dobrom klasiku. Kao što je Édith Piaf u muzici ili Scarlett O'Hara na filmskom platnu, tako je Chevron patern ikona u dizajnu.

Detaljnije...

Aqua+

Zamislite mogućnost da kombinujete stvari koje vam se dopadaju zadržavajući samo najbolje osobine svake od njih. Da proširujete listu karakteristika koje će imati, ne štedeći svoju maštu. Zamislite izgled betonskog  poda koji se spaja sa toplotom drvenog. I zamislite da ih je moguće uneti čak i u najvlažnije prostorije doma, bez straha da ćete ih oštetiti.

Detaljnije...

Cinema

Magija filmova je neprevodiva u reči. Čudesnim mehanizmima se hvataju za zidove našeg unutrašnjeg bića, kroz određene kadrove ostaju tu učaureni zauvek. Menjaju nam uverenja, grade snove, uzburkavaju emocije jače nego realnost oko nas.

Detaljnije...

Estetica

Po svojoj definiciji estetika se bavi istraživanjem lepog u umetnosti. Esteta u savremenom kontekstu izlazi iz tih okvira i lepotu pronalazi u svim aspektima života. Okružuje se njome spontano, sledeći sopstvene instinkte, osluškujući šaputanje osećaja i intuicije. On od svakodnevnih trenutaka pravi svoje male praznike.

Detaljnije...

Infinite

Arhitekti se vekovima bave prostorom, njegovim neslućenim potencijalima i svim ograničenjima koja nosi sa sobom. Stalno su suočeni sa novim izazovima. Prostor u kome boravi čovek oduvek su težili da ulepšaju, smire, učine harmoničnim i ugodnim za boravak. Zadatak da se pomire forma i funkcija, stvori celina koja funkcioniše, postigne estetski ideal od početka bavljenja domom stoje kao sveti zadaci.

Detaljnije...

Kingsize

Porodica je kategorija koju karakteriše dinamika. Deca brzo odrastaju, istražuju sebe i okolinu, afiniteti i navike se smenjuju. Dinamiku pojačava vreme u kome živimo. Poslovi se menjaju brže nego što je to nekada bio slučaj. Sa druge strane porodicu karakterišu mir i harmonija. Potreba za sigurnošću i podrškom. Svaka porodica svoje navike, vrednosti i kvalitete u koje veruje saopštava kroz svoj dom. On je taj koji pomiruje brzinu, promene, sigurnost i harmoniju.

Detaljnije...

Lamin Art - black&white

Bela i crna stoje kao granice čitavog spektra boja. Jedna je na početku, druga na kraju, između njih je sve što boji svet oko nas. Iako smeštene na potpuno suprotnim krajevima, one su idealni partneri. Odlično se uklapaju, razigravaju i dopunjuju. U zavisnosti od načina na koji se kombinuju stvaraju elegantne, odmerene ili izuzetno snažne i dinamične efekte.

Detaljnije...

Large

Živeti u ovom trenutku znači biti svedok napredovanja u svim oblastima života. Stvari koje su pre par decenija bile nezamislive danas se podrazumevaju. Protok informacija nije ništa neobično, kroz ekrane svojih telefona ili računara za trenutak odlazimo u najudaljenije krajeve sveta. Sve nam je postalo na dohvat ruke.

Detaljnije...