Large

Živeti u ovom trenutku znači biti svedok napredovanja u svim oblastima života. Stvari koje su pre par decenija bile nezamislive danas se podrazumevaju. Protok informacija nije ništa neobično, kroz ekrane svojih telefona ili računara za trenutak odlazimo u najudaljenije krajeve sveta. Sve nam je postalo na dohvat ruke. Tehnologija napreduje iz dana u dan, ostvarujući nekada nedostižne snove. Tehnologija je uspela da napravi savršeno veran dizajn koji ne možemo razlikovati od autentičnog drvenog poda. Ni pogledom, ni dodirom. Tehnologija je uspela da zaviri u srž, da uhvati suštinu biljke i da je nepogrešivo odštampa na površini najkvalitetnijih dasaka laminata Eggerove kolekcije Large.

Dizajneri rade sa izuzetnom predanošću, nekada provedu nedelje, čak i mesece kako bi postigli potpuno veran dizajn i oslikali sve tragove, čvorove i autentičnosti drveta. Ništa ne prepuštaju slučaju. Usmeravaju lepotu, pokazuju joj pravac I put kojim treba da se razvija. Cilj im je da u vaš dom unesu pod koji će ulepšati i olakšati život. Teksture jasena, hrasta ili smreke na daskama dimenzija 1291 x 246 x 8 mm. Pravi prijatelj svim savremenim i urbanim ljudima. Kolekcija Large sa lakoćom postaje deo različitih okvira, ambijenata I životnih stilova.

Najsavremenija tehnologija koju Egger primenjuje, prilagođava ono najbolje iz prirode navikama i potrebama savremenog života. Autentični dizajn drveta postaje izuzetno lak za instaliranje, održavanje ili prenos na neko drugo mesto. Široka daska, pomalo rustičnog izgleda, tečno govori jezik svakog prostora u koji je uselite.

tehnologija
hrasta ili smreke
Large
savršeno veran dizajn
rustičan izgled
Egger
široka daska
autentičan drveni pod
tekstura jasena