O NAMA

Svakodnevno napravimo na hiljade koraka, često nesvesni toga da ono po čemu hodamo predstavlja sastavni deo našeg života. Podne obloge ambijentu pripisuju individualnost i unose pozitivnu promenu. Mogu uneti dozu rustičnosti ili notu elegancije i ambijent učiniti vrlo prepoznatljivim i jedinstvenim. U želji da obezbedi najbolje rešenje svima koji žele da kroz podne obloge izraze svoj lični stil, Galerija Podova je razvila G/Studio.

G/Studio je ekskluzivna ponuda podnih obloga za klijente koji žele nešto više. Ekskluzivnost ponude prisutna je u svim vrstama podnih obloga: od parketa koji, kroz različite načine obrade dasaka i njihove formate, u ambijent unosi prirodu u svom najlepšem, izvornom obliku; laminata, koji omogućava da se kroz spoj forme, funkcije i tehnologije na podu preslika i u potpunosti prikaže srž autentničnog drvenog poda; preko vinila koji kroz neverovatan dizajn od poda pravi poligon za igru i kreativnost, za slaganje slagalica od bezbroj delova; do tepiha i tepisona koji svojom strukturom, bojama, načinima izrade i dezenima mogu promeniti identitet čitavog prostora, čineći ga toplim i harmoničnim. G/Studio je prilika da se sa arhitektama razvije partnerstvo u koje Galerija Podova unosi svoju stručnost i dugogodišnje iskustvo, a arhitekte svoju maštu i stil, gradeći na taj način prestižnu referencu zajedničkih klijenata.

Kroz G/Studio Galerija Podova pronalazi najbolje rešenje kada su u pitanju ne samo stanovi, već i kada je reč o poslovnom prostoru, obrazovnim i zdravstvenim ustanovama, hotelima i prostorima za odmor i rekreaciju. Ono što G/Studio čini posebnim jeste što je na arhitektama da iznesu svoju zamisao, a tim profesionalaca iz redova Galerije Podova će se pobrinuti za sve ostalo.

parket
prostor za rekreaciju
obrazovane ustanove
laminat
stanovi
prostor za odmor
vinil
poslovni prostor
tepisoni
zdravstvene ustanove
tepisi