Parket

Birajući da podove svog doma obložite parketima, zapravo birate ono najbolje što priroda nudi. Svako stablo je jedinstveno i neponovljivo. Kroz pažnju i posvećenost u procesu proizvodnje svi kvaliteti bivaju očuvani i pojačani najmoderijom tehnologijom. Nastaju od najkvalitetnijih drvnih vrsta, tradicionalnih i egzotičnih. Dolaze u bezbroj boja, nijansi i formata, koji omogućavaju neslućene dimenzije kombinovanja i kreativnosti. Parketi će Vaš prostor učiniti posebnim, elegantnim i moćnim, ali i toplim i harmoničnim. Ući će u Vaš dom sa bezbroj prednosti.

Izuzetno ih je lako ugraditi, još ih je lakše održavati, moguće ih je kombinovati sa drugim podnim oblogama i postavljati preko instalacija podnog grejanja. Što je najvažnije, bez sumnje će Vam biti verni, jer dolaze sa 30 godina garancije.

Performance Fashion

U trenucima kada je svet bio opasan čvrstim granicama, iscrtan ravnim linijama, diktiran pravilima ponašanja, moda je bila izlaz i karta za drugačiju stvarnost. Probijala je zadate okvire, rušila pravila, nastajala na igralištima beskrajne maštovitosti.

Detaljnije...

Rumba

U životu modernog čoveka gotovo da nema polja u kome dizajn ne igra ulogu. Garderoba, nameštaj, automobili, mobilni telefoni. Granice aktuelnog se stalno pomeraju, inovacije nas preplavljuju.

Detaljnije...

Tango

Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji su nas ostavljali bez daha. Do njih nas dovodi lepota življenja presvučena u najrazličitije oblike, sposobna da izazove široku paletu emocija. Pamtimo trenutke u kojima smo bili nemi od oduševljenja ili bučni i ekstatični pred iznenađenjima.

Detaljnije...

Tango Art

Putovanja nas obogaćuju i često vraćaju sebi. Emocije i utisci ostaju sa nama zauvek i lako nam je da se na par trenutaka vratimo u svaki grad koji smo posetili. Svaki od njih, na sebi svoj stven način, sakriva i otkriva lepotu.

Detaljnije...

Formpark

Vreme u kome živimo obeleženo je konstantnim promenama, inovacijama, novim idejama i trendovima. Beskrajna ponuda rešenja u svakoj oblasti života podstiče individualnost i dozvoljava svakom od nas da čini lične izbore, koji su u skladu i harmoniji sa našim najistančanijim afinitetima.

Detaljnije...

Silverline

Ostala je upamćena izjava čuvene britanske glumice, jedne od vanvremenskih ikona stila, Odri Hepbern: "Luksuz nije ono što me interesuje. Sopstveni novac koristim da kupim svoju slobodu".

Detaljnije...

Unopark - "used look"

Postoji specijalna draž u stvarima koje dospeju u naš posed, a već imaju neke godine postojanja. Da li su u pitanju knjige i ploče, koje nas pronađu usput, na nekoj uličnoj tezgi, garderoba u vintage  šopovima ili sitne i one krupnije stvari u antikvarnicama. U njima je uvek zarobljeno parče lične istorije, koje se nazire na različite načine.

Detaljnije...

Villapark

Kada govorimo o domu mi se ne obaziremo samo na njegov fizički okvir, prostorne dimenzije, materijalni segment. Ono što kreiramo dok kreiramo dom zapravo je fizička artikulacija ideala u koje verujemo, scenografija koju stvaramo za harmoniju svoje porodice, okruženje za bezbrižno, srećno i zdravo odrastanje naše dece.

Detaljnije...