Performance Fashion

U trenucima kada je svet bio opasan čvrstim granicama, iscrtan ravnim linijama, diktiran pravilima ponašanja, moda je bila izlaz i karta za drugačiju stvarnost. Probijala je zadate okvire, rušila pravila, nastajala na igralištima beskrajne maštovitosti. Moda je bojila, opuštala i slamala oblike, boje i rutinu svakodnevice, kao što to čini i danas. Modni dizajneri su posebni ljudi, blagosloveni nesvakidašnjim talentom da lepo i inspiraciju uočavaju na najrazličitijim mestima i saopštavaju je na uvek drugačiji i inovativan način. Spajaju nespojive stvari , obogaćuju nam živote novim dimenzijama lepote, oblika i dezena. Njihove vizije kreiraju trendove. Skice sa njihovih papira postaju nošene na pistama i ulicama širom sveta.

Posebna i jedinstvena kolekcija Performance Fashion posvećena je upravo ovim ljudima. Talentovanim, izuzetnim, beskrajno insprativnim kreativcima, koji su hrabro krojili istoriju mode. Posvećena je Gianniju, Vivienne, Nini i Coco. Salvatoreu, Louisu i Pacu. Ovo je ultramoderna kolekcija posvećena svima kojima su moda i trendovi neotuđiv deo života.

Po ugledu na ove neverovatne ljude, kolekcija Performance Fashion odlazi korak dalje, spaja nespojivo i daje neverovatan rezultat. Vekovna tradicija izrade drvenih podova sreće se sa tehnologijom digitalne štampe. Slike napuštaju papir i premeštaju se na podove kroz beskraj boja, nijansi i motiva. Plemeniti hrast obogaćuju talasi plave, tragovi starog probijaju čvrstu strukturu poda, motivi srednjevekovnih majstora prelaze na poluobrađene drvene daske. Nastaju neverovatna rešenja, koja su do skoro živela samo u mašti. Sada možete da pronađete baš onaj patern koji je vaš i ličan, saglasan sa ritmom vašeg života i stremljenja.

Daske izrađene od jednog komada drveta (2215 x 164 x 14 mm) su jedinstvene i neponovljive, već dovoljno unikatne same po sebi. Četkanjem se uklanjaju viškovi i ističe se njihova predivna struktura, divna na izgled, neponovljiva na dodir. Pomoću posebno razvijene opreme čuva se kvalitet i posebnost svake daske. Prirodna lepota se pojačava inovativnim mešanjem i nanošenjem boja i aplikovanjem najrazličitijih dezena. Unošenje ličnog u prostor nikada nije bilo lakše.

dizajneri
slike i podovi
talenat
digital print
lepota oblika i dezena
Performance Fashion
Tarkett
inspiracija
Moda