Sensualite

Senzualnost je teško uhvatljiva kategorija. Izmiče pri pokušaju definisanja. Senzualnost je izoštrenost čula, sposobnost primanja nadražaja, koji su drugima nevidljivi. Dubinsko proživljavanje kompleksnih osećaja. Kapacitet da osećamo svet oko sebe, provlačeći ga kroz svet u sebi. Ona se otključava kroz zajednički rad svih čula.

Maskira se u različite oblike. Udenuta je među muzičke note, sakrivena u plesu i pokretima, u poeziji, gradovima i ljudima. Ona je poseban začin života.

U slavu oblicima koje preuzima, obasjavajući realnost, čineći je zavodljivom i privlačnom, nastaje posveta u obliku kolekcije Sensualite. Kolekcija tepisona koja ispod površine očekivanog pronalazi nežnu stranu sveta oko nas.

Posebnim vlaknima plete se izuzetna priča, koja u svoju mrežu hvata sve to što je teško uhvatiti i definisati. Kroz 5 različitih modela i u 5 kvaliteta.

Seduction je posveta senzualnosti koja se krije u igri zavođenja. Zaljubićete se u nju na prvi pogled. Sensation je zahvalnost senzacijama koje nam otvaraju vrata senzualnosti. Model čije uvijene niti spajaju slobodu i eleganciju.

Satin je poezija o senzualnosti koja nastaje na površini materijala. Svilena i glatka, od svakog koraka stvara posebno iskustvo. Emituje radost i lepotu. Secret je tajnovitost i nedokučivost senzualnosti, luksuzna tekstura koja poziva da je iskusite dodirom.

Suspense se po podu razmotava poput dobre priče. Odmotava se u drugačijem, intrigantnom pravcu. Srebrna i zlatna vakna prepliću svoj sjaj stvarajući neponovljivu površinu.

Kolekcija koja otključava vrata novog sveta, svog satkanog od vatrometa senzacija i osećanja.

u poezicji
Suspense
Sensualite
Associated Weavers
Seduction
Secret
u plesu
Sensation
Satin
u pokretima
izoštrenost čula
u gradovima
Senzualnost