Starfloor Ceramic

Pod planete zemlje - zajedničke, nesagledive kuće svih njenih stanovnika svakako bi bio sačinjen od stena. Ova solidna, glatka ili gruba podloga predstavlja pravu posvetu ideji o ujedinjenju različitosti i materijalizaciju poruke o tome kako sitne specifičnosti čine celinu interesantnijom i bogatijom.

Vulkanske su naizgled mračne i monotone, ali im prevoji stoje kao svedočanstva o pokretu i toku, o vatrenim nijansama ispod grube površine. Poručuju nam da tragamo za dubljim smislom i razumevanjem i ne zadržavamo se na onome što je očigledno. Pod spoljašnjim uticajima razlažu se i spajaju sa delovima školjki, mineralnim zrncima i sličnim komadićima formirajući sedimentne, koje pod pritiskom i toplotom menjaju oblik i postaju metamorfne. Ovaj ciklus promena slavi život i ukazuje nam na to da vreme donosi nove elemente koji obogaćuju iskustvo.

Čarobnom svetu stena Tarkett posvećuje kolekciju luksuznih vinil ploča Starfloor Ceramic. Ono što priroda nepogrešivo vaja, menja, unapređuje i ulepšava prenosi se na daske i ploče koje će lako i jednostavno obložiti vaš dom. Dolaze kroz izdašne dimenzije (47,5x47,5 cm; 30,5x61 cm) da stvore utisak prostranosti i širine. Zaštićene površinskim slojem postaju otporne na oštećenja, čvrste i jake - poput pravih stena. U nizu boja postaju sjajan saveznik za stvaranje modernog i urbanog enterijera. Lako ih je kombinovati i uklapati.

Kroz izbor dva različita mineralna tona nastaje dinamično rešenje. Unošenje dela spoljašnjeg sveta u enterijer doma stvara logičan, organski dizajn, toliko blizak ljudima.

Inspirisani prirodom - umetnikom nad umetnicima - dizajneri su stvorili kolekciju koja je posveta iskonskoj podlozi, kolekciju koja spaja različitosti u jedinstvenu i jednostavnu celinu. Sa jedne strane, ideji potpunog podražavanja jednostavnih podloga. Sa druge strane, po ugledu na smele kombinacije iz prirode, proizvodi pružaju mogućnost pravljenja potpuno jedinstvenih spojeva - ne samo dezena već i oblika.

mineralna zrna
školjke
mineralni tonovi
priroda kao inspiracija stene
sedimenti
Tarkett
luksuzne vinil ploče
spojevi dezena i oblika