Tango

Život se ne meri brojem udisaja, već brojem trenutaka koji su nas ostavljali bez daha. Do njih nas dovodi lepota življenja presvučena u najrazličitije oblike, sposobna da izazove široku paletu emocija. Pamtimo trenutke u kojima smo bili nemi od oduševljenja ili bučni i ekstatični pred iznenađenjima. Zauvek nosimo momente u kojima smo osećali da se zaljubljujemo u ljude, stvari ili gradove. Momenti u kojima smo savladavali nove veštine, pomerali sopstvene granice, osećali kako rastemo ili dobijamo novog prijatelja. Sreća ima hiljadu lica, lepota takođe. Svima njima posvećena je kolekcija Tango. Tango je ples koji kombinuje ritmove i pokrete više različitih plesnih tradicija. Tango je i kolekcija koja kombinuje lepotu sakrivenu u različitim oblicima.

Svako lice je drugačije, kao što je i svaka od dasaka ove kolekcije jedna jedina i neponovljiva.Svaka je napravljena od jednog komada drveta. Lepota koju iza svoje kore sakriva svako stablo biva tretirana sa pažnjom i ljubavlju koja čuva kvalitet i jedinstvenost. Tango dolazi u 16 različitih boja, napravljen od najboljih evropskih i egzotičnih drvnih vrsta. Zaštićen je lakom na vodenoj bazi. Daske su izdašnih dimenzija (2215 x 164 x 14 mm), široke su i stvaraju preglednost i utisak prostranosti. Unoseći ga u svoj dom stvarate udobno i zdravo mesto za boravak svoje porodice. Sa sobom nosi sve pogodnosti. Višeslojan je i predstavlja odličnu izolaciju. Lako ga je postavljati preko instalacije podnog grejanja, još lakše održavati.

Svaki od modela ove kolekcije asocira na neko od osećanja zbog kojih se zaljubljujemo u život. Na ovim daskama prostorno se ispisuje muzika života. Kada Tango unesete u svoj dom vi pozajmljujete najbolje od prirode. Tu je da bude podloga na kojoj se uživa u životu i okvir za lepotu koju ćete zajedno stvarati i deliti sa svima koji vam znače.

Tarkett
Tango
prostranost
široke daske
kvalitet
ples
trenuci
ritmovi
neponovljivost
muzika života