Tango Art

Putovanja nas obogaćuju i često vraćaju sebi. Emocije i utisci ostaju sa nama zauvek i lako nam je da se na par trenutaka vratimo u svaki grad koji smo posetili. Svaki od njih, na sebi svoj stven način, sakriva i otkriva lepotu. Ona je obojena drugačijim jezicima, ukusima, bojama i zgradama, ali je uvek tu. Preuzima najrazličitije forme i podseća nas da se najveštije sakriva upravo u različitostima.

Tarkettov tim dizajnera sakuplja inspiraciju na putu oko sveta, prepoznaje autentičnosti veliki gradova i oslikava je po površini dasaka. Lepota pronađena u svakom jedinstvenom parčetu drveta interpretira se kroz vrednosti velikih svetskih metropola i tako nastaje kolekcija Tango Art. Sa željom da ispiše na podovima vašeg doma ritam i priču Njujorka, Londona, Tokija...

Najkvalitetnije drvne vrste iz čitavog sveta boje se i četkaju kako bi otkrile svoju punu lepotu. Svaka od dasaka izrađena je od jednog komada drveta. Belina i ručno obrađene ivice donose magiju Moskve pokrivene snegom, ljubičasti tonovi oslikavaju neone Tokija, ali i nestvarnu prirodu Japana. Londonske kiše su sive, Oslo je beo, a Rim rasplamsava ljubav u crvenkastim nijansama. Siluete gradova se brišu, ali ostaju njihove boje, koje savršeno prijanjaju na svaku od dasaka ove kolekcije.

Pored naglašene elegancije, koja je jedna od osnovnih karakteristika parketa kolekcije Tango Art, izdvaja ih izuzetna tvrdoća i otpornost tokom dugog perioda upotrebe. Ima stabilnu konstrukciju i snažan sistem zaključavanja. Vrhunski kvalitet i neverovatno sugestivan karakter objedinjeni su u ovoj kolekciji. Odaberite svoju omiljenu destinaciju I dovedite je u svoj dom, da zauvek ostane sa Vama.

Putovanja
Tarkett
široke daske
metropole
put oko sveta
Tango Art
različitosti
emocije
elegancija