Nomad

Vrhunski majstori arhitekture stvarali su objekte u kojima su brisali granice spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora. Puštali su da priroda bezbrižno ulazi u dom i da unutrašnjost probija granice zidova, nastavljajući se, spontano, u dvorište i vrt. Na isti način, dom treba da bude spoljašnji nastavak vašeg unutrašnjeg sveta. Mesto koje ćete oblikovati svojim osobinama, ljubavlju i strastima.

Kroz odabir boja, nameštaja i detalja možete prostorno ispisati svoju eleganciju i prefinjenost, ali i divlji i nekontrolisani duh, željan avantura. A možete istovremeno ispisati i oba.

Elegantan i luksuzan prostor stvoren materijalima poput betona i mermera može biti sterilan. Ali i jako lako razigran. Neosporna je toplina koju će u ovakve prostore uneti tepisi inspirisani nomadskim dizajnom. Ako ste moderni, poslovni i elegantni, a istovremeno sanjarite  o dalekim putovanjima, priuštite ih sebi svakim pogledom na ovakav tepih. Začas  će Vas odvesti u čarobani i inspirativan svet nomadskih plemena severne Afrike. Dozvolite sebi egzotično putovanje, čak i dok ste zatvoreni u srcu velegrada.

prefinjenost
putovanja
brisanje granica
elegancija
nomadski dizajn
luksuz
moderno
egzotično
Nomad
Osta
avanture
duh
toplina