Transform

Priroda, nepredvidiva i večita inspiracija za tranformacije, pretvara gusenicu u prekrasnog leptira, ružno pače u prelepog labuda... Kao što kameleon menja svoje boje, tako se i ambijent transformiše i pretvara čarobno mesto, mesto gde počinje uzbudljiva avantura i emocionalno putovanje u drugu dimenziju.

Geometrijski oblici prisutni su svuda u prostoru. Njihovom kombinacijom, prostor se transformiše se u ambijent koji je moderan i futuristički i koji daje neku novu dimenziju. Upravo taj efekat postiže kolekcija tepiha Transform, koja je idealan i specifičan spoj tradicije i futurizma.

Oštrinu geometrijskih dezena ublažava mekoća i toplina vune, koja pruža bogatstvo strukture i osećaj nežnosti pri dodiru. Poseban momenat - rese u boho, ležernom stilu su "must have". Dizajneri ih su ih na vrlo moderan način uskladili sa aktuelnim trendovima i rado ih primenjuju u svojim kolekcijama. Ovaj eklektičan i pomalo iznenađujući modni detalj ove godine se vraća na velika vrata.

Sve zajedno, čini kolekciju Tranform neodoljivom i poželjnom u svakom ambijentu. Transform podseća na prošla vremena, ali nas u isto vreme vodi na uzbudljivo putovanje kroz budućnost.

Transform
Ligne Pure
Dizajn
Geometrija
Boho
Rese
Budućnost
Kombinacija
Ručno tkani
Vuna
Moderno
Hod po oblacima