Villapark

Kada govorimo o domu mi se ne obaziremo samo na njegov fizički okvir, prostorne dimenzije, materijalni segment. Ono što kreiramo dok kreiramo dom zapravo je fizička artikulacija ideala u koje verujemo, scenografija koju stvaramo za harmoniju svoje porodice, okruženje za bezbrižno, srećno i zdravo odrastanje naše dece. Dom je sinteza svih naših verovanja, težnji, afiniteta. Dom nastaje kao materijalizacija mira, harmonije, udobnosti i blagostanja. Mesto kome ćemo se uvek vraćati sa radošću.

Šuma, sinonim za balans, mir i harmoniju, daruje nam čitavu paletu najrazličitijeg drveća koje dolazi u mnoštvu boja i nijansi. U Bauwerkovim fabrikama, uz maksimalnu ljubav, posvećenost i kontrolu kvaliteta, od njih nastaje svaka od dasaka kolekcije Villapark. Svaka prođe kroz ruke vrhunskih stručnjaka, pre nego što stigne na naša vrata i mi je pustimo u svoj dom, jer unutra puštamo samo ono što je najbolje.

Kolekcija Villapark je idealan izbor kojim ćemo obložiti pod svog porodičnog gnezda. Raspon boja je takav da će se sigurno prilagoditi našem senzibilitetu i uklopiti uz boju koju smo odabrali za zidove i nameštaj kojim smo popunili prostor. Kolekcija nam daje mogućnost izbora, na primer, jasen za balansirani ambijent, hrast za rustičnost ili orahovina za koketiranje sa smelim, industrijskim stilom.

Villapark ima dvoslojnu strukturu i idealan je za postavljanje preko instalacije podnog grejanja. Obezbeđuje optimalno održavanje toplote. Izdašne dimenzije dasaka (2100 x 190 mm) stvaraju utisak prostranosti i širine. Garantuje tihe korake. Niska struktura ga čini idealnim za uklapanje sa nekom drugom podnom oblogom. Villapark na ovaj način otvara još jedna vrata kreativnosti i individualnosti.

Svi oni koji su uključeni u proces stvaranja finalnog proizvoda svesni su da je čulo dodira jedan od načina na koji spoznajemo svet. Zato je mnogo pažnje posvećeno teksturi kolekcije Villapark. Ona se površinski obrađuje na četiri načina, od kojih svaki pažljivo čuva kvalitet izvorne sirovine. Četka se plitko ili duboko, čuvajući svaku autentičnu liniju drveta ili se njena autentičnost obradom blago talasa i razigrava.Ovo je još jedan segment u kome vam Villapark pruža izbor. Svaki od proizvoda je zaštićen završnim slojem koji čuva njegovu autentičnost, golim okom je nevidljiv, a omogućava izuzetno lako održavanje.

materijalizacija mira
afiniteti
harmonija
verovanje
četkane daske
boje
individualnost
široke daske
mir
Bauwerk
balans
ideal
Villapark
autentičnost
kreativnost