Vinil

Manifestaciju lepote same, od apstrakcije pa sve do prirodnih materijala, najvernije mogu dočarati vinil podovi. Na nesvakidašnji način spajaju mašu i inspiraciju i pretvaraju ih u beskrajna rešenja. A najzanimljiviji su kada su modularni. Tada postaju poligon za igru i kreativnost. Individualnost. Neponovljivost. Jedinstveni patern. Igra formata i dezena.

Design it. Do it. Enjoy it.

ID Inspiration

Sa podova su uklonjene sve granice. Ograničenja su prestala da postoje, sada je samo na mašti i kreativnosti da promišlja prostor i stvara beskrajna rešenja. Pod je poligon za igru i kreativnost, za slaganje slagalica od bezbrojnih delova. Sa kolekcijom Tarkettovih luksuznih vinil ploča ID Inspiration podove možete ulepšavati na 75 hiljada načina. Bukvalno.

Detaljnije...

ID Essentials

Imidž jednog brenda nastaje kao skup različitih asocijacija i prethodnih iskustava, kroz proces  primanja  najrazličitijih sadržaja u svest pojedinca. Nastaje kao spona između spoljašnjeg sveta i elemenata koji ga čine i psihološke strukture pojedinca. Zato je ambijent u kome će se poslovanje i pružanje usluga odvijati od suštinske važnosti za stvaranje pozitivne slike.

Detaljnije...

Starfloor

Uz kolekciju modularnih vinil ploča Starfloor počinje igra, u kojoj pod vašeg doma postaje glavna zvezda. Bogatstvo dezena udruženo sa različitim formatima predstavlja sredstvo kojim ćete ispoljiti individualnost, toliko traženu u savremenom svetu. Starfloor briše granice, pletući po podu jednostavnost, harmoniju ili kontraste. Dizajn koji osmislite možete postaviti sami sa izuzetnom lakoćom. Sa još većom lakoćom ćete ga koristiti i održavati.

Detaljnije...

Starfloor Retro

Smeštena između obala mora, planinskih venaca i bogatih šuma, Barselona je jedan od najživopisnijih gradova Mediterana. Stvorena je od katedrala, muzeja, pijaca i galerija. U njoj se slave muzika, fudbal i umetnost. Iznad svega život. U sebi čuva Gaudijevu arhitekturu, jedinstvenu na svetu. Sazidanu od pločica raznih oblika, boja i veličina, koje se sklapaju u savršen prostorni mozaik, ka kome hrle ljudi iz čitavog sveta.

Detaljnije...

Starfloor Ceramic

Pod planete zemlje - zajedničke, nesagledive kuće svih njenih stanovnika svakako bi bio sačinjen od stena. Ova solidna, glatka ili gruba podloga predstavlja pravu posvetu ideji o ujedinjenju različitosti i materijalizaciju poruke o tome kako sitne specifičnosti čine celinu interesantnijom i bogatijom.

Detaljnije...