Casapark

Casapark je kolekcija parketa koja ima za cilj da kroz izuzetno autentičan, atraktivan i zanimljiv komad drveta saopšti sve vrednosti koje Bauwerk, kao kompanija, postavlja za svoje prioritete. Izuzetan dizajn udružen sa vrhunskim kvalitetom izrade i preciznošću, sa akcentom na ekološkim i održivim aspektima.

Casapark je parket koji čine troslojne daske sa karakterom. Ima zaštitni sloj od evropskog hrasta, u debljini od 3,5 mm i kao takav je pogodan za postavljanje preko instalacije podnog grejanja.

Daske su izrađene od hrasta, tretirane na različite načine, što je rezultiralo paletom od 18 različitih boja. Širina asortimana omogućava stvaranje različitih karaktera i atmosfera prostora. Idealan su partner da pojačaju i podignu svaki zamišljeni dizajn. Paleta pruža opciju izgleda sa izraženom patinom ("used look"), ali i sasvim pročišćenih, suptilnih i nenametljivih površina.

Casapark parketi su posebno privlačni zbog velike dužine daske - čak 2200 mm, dodatno naglašene obaranjem duže ivice. Dostupni su u tri različite širine - 139, 181 i 221 mm, pa tako sasvim prilagodljivi različitim ukusima i idejama. Moguće je pod dizajnirati kroz upotrebu samo jedne širine daske ili ga razigravati kombinovanjem više različitih širina.

Izuzetno autentična površina, čija tekstura asocira na korišćen, polovni izgled, sa sobom nosi toplinu i osećaj ušuškanosti. Ovo je parket koji stvara atmosferu, osećaje i autentičnost. Na idealan način će podržati stvaranje ambijenata za kreativni rad i rasplamsavanje talenata.

Ideja
Casapark
Održivost
Dizajn
Bauwerk
Autentičnost
Used Look
Preciznost
Ukus
Cozy
Kreativni rad
Paleta boja
Dugačka Daska
Atraktivnost
Ekologija
Toplina
Vrhunski kvalitet
Hrast