Formpark

Formpark je kolekcija parketa nastala u okviru kompanije Bauwerk sa idejom da svojim formatima i oblicima omogući beskrajnu slobodu kada je u pitanju stvaranje paterna i njihovo međusobno kombinovanje.

Dva elementa, u dva različita formata čine kolekciju Formpark.

Dva elementa, bezbroj mogućnosti kombinovanja. Format je takav da je moguće više paterna naslanjati jedan na drugi, sa neprimetnim prelazima.

Svaki od elemenata je izrađen sa velikim fokusom na preciznosti i autentičnosti. Tehnikom četkanja i prirodnim uljima ritam i tekstura svake daske bivaju dovedene na površinu i akcentovane. Jedan format je dug 520 mm, a drugi 780 mm, dok su oba jednake širine - 260 mm.  Dimenzije i oborene ivice omogućavaju kreiranje bezbrojnih paterna i time stvaranje čitavog niza ambijenata, razigranih i drugačijih.

Formpark je proizveden od hrasta i raspoloživ je kroz tri različite boje.

U Bauwerku je, kroz svaki od proizvoda, akcenat na održivosti i ekološkim aspektima. Kolekcija Formpark ima sertifikat "Cradle to Cradle". Proizvod je testiran i odgovara najvišim standardima zdravlja i održivosti.

Pored osnovne kolekcije, tu su i Formpark Mini, Formpark Quadrato i Formpark Rombico, svaki sa svojim pojedinostima - oblicima i veličinama.

Formpark Mini će čak i od podova malih površina uspešno napraviti igrališta i polja kreativnosti, dok će Formpark Rombico od poda učiniti "statement" prostora - pečat i potpis. Pogodan je za čuveni "francuski slog" parketa, večni i neprolazni šik, danas sve popularniji zbog aktuelnog slavljenja klasike u enterijeru.

Formpark je idealan izbor za Vaš enterijer onda kada želite toplinu i pouzdanost koju donosi parket, ali na drugačiji, neobičan i autentičan način. Poigrajte se bojama i paternima i stvorite nezaboravna rešenja.

Preciznost
Kombinovanje
Tekstura
Autentičnost
Klasika
Bauwerk
Ambijent
Pouzdanost
Toplina
Održivost
Zdravlje
Cradle to Cradle
Dizajn
Paterni
Sloboda
Ekologija
Hrast
Formpark