Ideo

Ideo je kolekcija parketa koja stiže iz Tarketta, kao inteligentno inženjersko i dizajnersko rešenje. Jedna od stvari koja je u fokusu Tarketta, kao kompanije koja se bavi izradom podova 100 % sačinjenih od drveta, jeste pronalaženje načina koji će doprineti očuvanju resursa i što pametnijem korišćenju sirovina.

Kolekcija Ideo predstavlja inovativno rešenje, jer se izgled jednolamelnog parketa verno postiže, iako je u pitanju trolamelni parket. Za izradu trolamelnog parketa se koriste manji komadi drveta, pa se može upotrebljavati sirovina koja nije pogodna za velike daske, karakteristične za jednolamelne podove.

Analize pokazuju da je za izradu kolekcije Ideo potrebno duplo manje sirovine u odnosu na premium parkete čija daska ima naglašeno velike dimenzije.

Kroz inteligentan dizajn i inovativnu tehnologiju nanošenja boje trolamelna dobija izgled premium daske. Ideo je kolekcija koja, uštedom resursa, podržava ekološku budućnost i brigu o održivosti.

Kolekcija dolazi u paleti od šest različitih boja, koje omogućavaju kreiranje čitavog seta ambijenata - od klasičnih, preko minimalističkih do onih vintage, naglašeno individualnih.

Površina svake od dasaka, čije su dimenzije 194 x 2283 mm, tretirana je zaštitnim lakom, koji omogućava lako održavanje, dok je postavljanje pomoću T-Lock sistema ovaj pod učinilo izuzetno jednostavnim za ugradnju.

Ukoliko je održivost i svest o budućnosti i očuvanju prirode Vaša tema, Ideo je idealan izbor.

T-Lock Sistem
Laka Ugradnja
Ekologija
Stil
Očuvanje Resursa
Dizajn
Drvo
Održivost
Zaštitni Lak
Ambijent
Toplina
Tarkett
Premium Izgled
Inovativnost
Ideo
Trolamelni parket
Tehnologija