Monopark

Monopark je kolekcija koja predstavlja klasično rešenje u domenu dizajna parketa, pogodno za čitav spektar prostora.

Ova kolekcija sublimira čitav set vrednosti kojima se Bauwerk ponosi i ističe ih u prvi plan. Precizno izrađen, sa velikim fokusom na kvalitet, garantuje brzu i laku ugradnju.

Proizvodi se od pažljivo biranih drvnih vrsta sa teritorije Evrope i uliva poverenje zbog svoje kompaktne strukture. Monopark se izrađuje od različitih vrsta drveta - javora, bukve, trešnje, oraha i hrasta u više boja i nijansi.

Ovaj varijetet u bojama i vrstama (asortiman od 18 različitih mogućnosti) će Vas podržati u svakoj viziji dizajna enterijera koju imate - od dinamičnog, preko mirnog, do rustičnog.

Sa svojom dimenzijom od 470 mm dužine, 70 mm širine i debljinom od 9,6 mm predstavlja sjajan odabir za klasična, ali i moderna rešenja. Raspoloživ je kao mat voskiran i kao prirodno uljen parket, sa tri različita tretmana površine. Možete ga postavljati na dva različita načina - klasičan slog duge daske - sa smicanjem ili kroz engleski slog.

Monopark je primer odličnog odnosa cene i kvaliteta. Izuzetnog je dizajna, a kroz iskustvo se pokazao i kao izuzetno trajan.

Monopark je dostupan u opciji sa podlogom od plute, što ga čini izuzetnim zvučnim apsorberom. Idealan je i za postavljanje preko instalacije podnog grejanja, a odgovara i na zahteve o protivkliznosti.

Održiva je i zdrava podna obloga, bezbedna za korišćenje, proverena i garantovana čitavim nizom sertifikata.

Birajući ga, odabirete klasične vrednosti: kvalitet, preciznost, dugotrajnost i pouzdanost.

Bauwerk
Tradicija
Dizajn
Dugotrajnost
Kvalitet
Bezbednost
Drvo
Monopark
Održivost
Preciznost
Boje i Nijanse
Laka Ugradnja
Kompaktna struktura
Mogućnosti
Pouzdanost
Klasika