Trendpark

Kolekcija parketa Trendpark stiže iz Bauwerka kao primer dizajna koji se usuđuje da pomera granice. Svaka daska je tretirana na način koji ohrabruje specifičnosti i prirodu drveta da izađu na površinu i daljim razvojem i obradom postanu trend i sasvim nekonvencionalne.

Jedinstvena obrada i izgled površine udružene sa izdašnim dimenzijama svake daske stvaraju element za različite dizajnerske koncepte, element koji svakom prostoru daje šmek i autentičnost.

Trendpark je izrađen od hrasta različitih nijansi i tonova i njegova paleta broji ukupno 14 različitih mogućnosti. Dvojslojni parket, sa zaštitnim slojem od 4 mm i podlogom od smrče i jele, stiže u dimenzijama od 1450 x 130 x 11 mm. Karakterističan je jer nema oborene ivice, pa je idealan za postizanje potpuno ravnog izgleda poda. Odličan je izbor ukoliko planirate da ga ugradite u prostoriju koja ima postavljeno podno grejanje. Njegova debljina obezbeđuje odličnu provodljivost toplote.

U pastelno sagrađenim dečijim svetovima, prepunim mašte i snova, može biti idealan kontrast i baza nad kojom se plete magija igre.Varijacije u teksturi i boji dasaka donose na pozornicu razigranost i dinamiku.

Suptilni i svetli ili tamni i odvažni, parketi iz kolekcije Trendpark predstavljaju izbor svake osobe koja želi nešto neočekivano i drugačije.

Hrast
Neočekivano
Šmek
Dizajnerski koncepti
Specifičnost
Bauwerk
Varijacije
Dinamika
Trendpark
Magija igre
Trend
Priroda drveta
Razigranost
Dvojslojni parket
Nekonvencionalnost
Autentičnost