Madurai prirodni hrast

Kolekcija laminata pod imenom Madurai prirodni hrast stiže iz Eggera, kao rezultat sjajno osmišljenog dizajna i dostignuća tehnologije izrade. Ova kolekcija je koncipirana tako da se daske međusobno razlikuju, kroz uzbudljivo i različito nijansiranje svake od njih.

Na ovaj način dinamika, ritam i kontrast bivaju posebno efektni, uz istoimenu reminiscenciju na klasične podove. Obaranje ivica daske doprinosi isticanju svake od njih, što unosi dodatnu dozu šmeka i posebnosti.

Klasičan i poznat izgled hrasta kroz nijansiranje dobija nov i moderan karakter. Zbog neobičnosti i autentičnog tretmana svake daske predstavlja odličan izbor za velike podne površine, na kojima dobija mogućnost da iskaže svoj puni potencijal i lepotu.

Ova kolekcija dolazi u klasičnom Eggerovom formatu 100 x 320 mm. Brzo i lako se postavlja, zahvaljujući UNI fit! sistemu. U pitanju je obloga koja se jednostavno održava, antialegrijska je i antistatična. Pogodna je za postavljanje preko instalacije podnog grejanja. Klasa upotrebe ove kolekcije je 32, što znači da ga je moguće koristiti u stambenim i javnim prostorima, sa uobičajenom frekvencijom upotrebe.

Za stambene prostore dolazi sa garancijom od 20 godina.

Veliki Prostori
Autentičnost
Dizajn
UNI fit! sistem
Ritam
Dinamika
Tehnologija
Egger
Hrast
Kontrast
Nijansiranje
Dinamika
Neobičnost
Stil
Efektnost
Laminat