Tepisoni

Nakon dana provedenog van, ono što želimo jeste da naš dom bude sinonim za oazu. Da ulaskom u dom zaboravimo na sve što ima veze sa spoljašnjim svetom. Da se već pri prvim koracima po tepisonu ušuškamo ispod površine očekivanog. Da hodajući po njemu otkrivamo svoju nežnu stranu. Jer tepisoni svojom mekoćom i udobnošću na jedinstven način otključavaju vrata novog sveta, sveta emocija i uživanja.

Sedna

Vreme u kome živimo i kome svedočimo, u kome smo se u velikoj meri okrenuli brzini, ciljevima i tehnologiji, često nas odvaja od izvora života. Od sunca, mora i prirode. Dužni smo ovoj planeti da budemo svesni, da je čuvamo i štitimo od sopstvenih loših uticaja. Očuvanje resursa je svakim danom sve važnija tema. Okretanje velikih kompanija zadacima poput ekologije i održivosti postaju imperativ. Važno je da negujemo bogatstva koja su nam data kao blagoslov.

Detaljnije...

Sensualite

Sensualite je kolekcija tepisona koja stiže iz kompanije Associated Weavers. Njene karakteristike - vrhunski kvalitet, udobnost i prefinjen, a sasvim sveden dizajn su u potpunosti prepoznate od strane kupaca. Kroz vreme se utvrdila kao apsolutni favorit i najprodavaniji proizvod ove kompanije. Sensualite je novi klasik i tu je da ostane.

Detaljnije...

Smart Stand

Da li verujete da je sve moguće? Porodica i karijera, ali i dovoljno vremena za zabavu i društveni život. Savršeno dizajnirani prostori, koji su puni života i laki za održavanje. Estetika, ali i funkcionalnost. Predivne dečije sobe, koje nisu muzeji igračaka, već pravi poligon za igru, razvijanje talenata i učenje malim životnim lekcijama. Čist i uredan dom, vreme za rad na sebi, uz vreme za brigu o deci i ljubimcima.

Detaljnije...

Les Naturales

Iz kompanije Balsan stiže kolekcija tepisona Les Naturels, posvećena prirodi, prirodim materijalima, teksturama i izgledu. Osmišljena je sa idejom da na suptilan način rekreira izgled podova kakvi su bili u afričkim i azijskim kolibama od slame. Povratak prirodi, koja je izvor svega iskonskog i pravog. Bez nepotrebnih ukrasa i intervencija, lepota na suštinski način. Kolekcija je izrađena od morske trave i sisala.

Detaljnije...

XL Copper

Iz Carusa stiže inovativni koncept dizajna tepisona za komercijalnu upotrebu pod imenom XL Cooper. Sastoji se iz 4 kolekcije - Impact, Patina, Nova i Glow, koje imaju svoje specifičnosti. Velike dimenzije predstavljaju platno za oslikavanje velikih dizajnerskih ideja.

Kod ovih kolekcija, ključ je u fleksibilnosti, koja se ogleda u mogućnosti da želje i zahtevi dizajnera i klijenata budu na prvom mestu.

Detaljnije...

Desso Airmaster

Desso je kompanija poznata po konstantnom traženju inovativnih rešenja. U njihovom fokusu su kreativnost i dizajn, koji će Vam pomoći da se izrazite na pravi način. Isto tako, teže pionirskim rešenjima, koja će napraviti razliku i poboljšati živote svih korisnika, u svim vrstama prostora. Fokusirani su na to da vode računa o životnoj sredini i održivosti.

Detaljnije...

French Couture

Iz Balsana stiže prefinjena kolekcija komercijalnih tepisona koja crpi inspiraciju iz svega onoga na šta pomislimo kada čujemo termin francuski šik. Moda, prefinjenost, elegancija, smelost, umetnost, vrhunski kvalitet materijala, udružen sa vrhunskim umećem izrade, uz mnogo fokusa na detalj i teksturu.

Sve se to i još mnogo toga pretače u fine površine tepisona odbjedinjene pod imenom French Couture.

Detaljnije...

Suite Simphony

U bilo kojoj sferi umetnosti i ljudskog delanja postoje klasične vrednosti. Klasika je tu da ostane, bez obzira na dominantna kretanja i trendove. Uvek joj se sa zadovoljstvom vraćamo i pronalazimo nove razloge da je obožavamo. Klasična muzika je uvek tu, kao merilo vrednosti. Klasičan stil u uređenju enterijera nikada ne odlazi. Ponovo se promišlja, neke karakteristike se dodaju, pa nastaje nova klasika.

Detaljnije...

Grace

Grace je prefinjena kolekcija komercijalnih tepisona. Posvećena je pričama i pripovedačima. Pričama koje su pričale naše majke, bake i prabake. Pričama jakih žena, koje su stvarale i menjale istoriju.

Vintage kolekcija Grace sve te vekovne priče udružuje i pretvara ih u paterne i teksture. Beskrajno elegantan dizajn ove kolekcije stvara utisak klasike i sofisticiranosti.

Detaljnije...