Dizajn ploče

Manifestaciju lepote same, od apstrakcije, pa sve do prirodnih materijala, najvernije mogu dočarati dizajn ploče. Na nesvakidašnji način spajaju maštu i inspiraciju, i pretvaraju ih u beskrajna rešenja. A najzanimljivije su kada su modularne. Tada postaju poligon za igru i kreativnost. Individualnost. Neponovljivost. Jedinstveni patern. Igra formata i dezena.

Design it. Do it. Enjoy it.

iD Mixonomi

Svaki dizajner enterijera sanja o potpunoj slobodi. O mogućnosti i šansi da tehnologija i materijali isprate njegovu viziju, da joj daju krila i omoguće joj da se nesputano razvija. Bez prepreka i ograničenja u bojama, formama i drugim karakteristikama.

Kolekcija dizajn ploča iD Mixonomi ostvarenje je tog sna.

Detaljnije...

Modular T7

Dizajn ploče iz kolekcije Modular T7 rekreiraju izgled betona i drveta, ali se opraštaju sa njihovim lošim osobinama i slabostima. Rezultat su izdržljivi podovi, vodootporni, laki za održavanje i aplikovanje. Izrađeni su na način koji 2x uspešnije redukuje buku u odnosu na klasične dizajn ploče. Uz to su 100% pogodni za reciklažu.

Detaljnije...

iD Inspiration 70

Kada stvarate novi prostor, materijali postaju sredstvo kojim korisnicima saopštavate svoju inspiraciju. Upotrebljavate ih kako biste postigli atmosferu, preneli poruku, sagradili identitet. Materijali postaju reči kojima pričate priču jednog enterijera.

Tarkettova kolekcija dizajn ploča iD Inspiration postaje vaše sredstvo da sagradite vizuelni identitet svakog prostora baš onako kako ste zamislili, ne odstupajući ni najmanje od sopstvene vizije.

Detaljnije...

Progressive House

Iz Tarketta nam stiže kolekcija dizajn ploča Progressive House, koja je posvećena teksturama drveta. Namenjena je dinamičnim i modernim enterijerima. Tehnologija je preuzela teksture i uklonila ograničenja. Zato je sada moguće drvene teksture korisiti na nove načine, sa više slobode.

Progressive House stiže u širokoj paleti dezena, u formatu daske, koje je moguće kombinovati i na taj način stvoriti nova i originalna rešenja.

Detaljnije...

ID Square AC 50x50

Tarkettova kolekcija iD Square sa bogatom paletom od 50 dezena i 7 formata biće sjajan način da pod pretvorite u igralište, na kome se odigrava svaka igra kakvu zamislite.

Dinamika ukrajanja elemenata i veština vaše kreacije od poda stvara glavni adut i ukras prostora. Pratite pravila ili ih u potpunosti ukidate.

Detaljnije...

iD Click Ultimate 55

Brzina kojoj svedočimo i u kojoj živimo gotovo da ne dozvoljava usporavanje. Tempo je brz, svakodnevica je složena, često smo pred listom zadataka koju je potrebno ispuniti na svakodnevnom nivou. Vreme je resurs koji postaje najvažniji. Najčešće nismo u mogućnosti da čekamo i važno nam je da izazove rešavamo što efikasnije.

Kada renoviramo, adaptiramo ili opremamo novi prostor zahtevamo brza rešenja, kojima štedimo vreme, ali se ne odričemo kvaliteta.

Detaljnije...