iD Click Ultimate 55

Brzina kojoj svedočimo i u kojoj živimo gotovo da ne dozvoljava usporavanje. Tempo je brz, svakodnevica je složena, često smo pred listom zadataka koju je potrebno ispuniti na svakodnevnom nivou. Vreme je resurs koji postaje najvažniji. Najčešće nismo u mogućnosti da čekamo i važno nam je da izazove rešavamo što efikasnije.

Kada renoviramo, adaptiramo ili opremamo novi prostor zahtevamo brza rešenja, kojima štedimo vreme, ali se ne odričemo kvaliteta.

Za ovakve zadatke Tarkett je osmislio kolekciju dizajn ploča iD Click Ultimate. Ona dizajnom odgovara na dominantne trendove u opremanju enterijera - stiže u paleti koju čini 31 dezen drveta i kamena.

U obliku ploče i daske instalira se inovativnim I4F Click4U klik sistemom zaključavanja. Ovaj sistem kombinuje ugaoni sistem za dužu stranu daske i 3L TripleLock na kraćoj strani daske i čini vašu instalaciju do 30% bržom nego kod tradicionalnog klik sistema.

Postalo je moguće da bude brzo, kvalitetno i u trendu. Sve o čemu sanjamo i što zahtevamo ostvaruje se kroz kolekciju iD Click Ultimate.

Ugradnja je brza i laka, moguće je instalirati ga preko najvećeg broja postojećih podova.

Biće idealan izbor za svaki komercijalni prostor, kroz koji prolazi veliki broj ljudi, iz više razloga. Otporan je na ogrebotine, habanje i mrlje; izuzetno se lako čisti i održava; njegov vrhunski akustični komfor rešava problem buke u prostoriji.

Istovremeno, odlično se uklapa u stambene prostore različitih stilova.

Birajte iD Click Ultimate onda kada nameravate da odgovorite na složene zadatke današnjice na najbolji mogući način. Izaberite da udružite efikasnost, kvalitet i moderan dizajn.

Efikasnost
Stambeni prostori
Drvo
Tarkett
Kvalitet
Kamen
Moderni Enterijeri
U trendu
iD Ultimate
Prilagodljivost
Savremenost
Akustični komfor
I4F Click4U klik sistem
Komercijalni prostor
Otpornost