TARKETT

Tarkett je jedan od vodećih proizvođača podnih obloga u svetu. Kao inovativna i globalna kompanija, Tarkett kombinuje vrhunski kvalitet, superioran dizajn, brojne inovacije i funkcionalnost. Nudi opipljiva, praktična i ekološka rešenja za svaki prostor.

Tarkett u svetu ima najširi asortiman rešenja kada su u pitanju indoor i oudoor podne obloge i sportske površine. Svojom širokom ponudom, Tarkett može odgovoriti na sve zahteve različitih prostora, uz punu fleksibilnost. Pored standardne ponude, Tarkett nudi prilagođena, alternativna rešenja boja, nijansi, dezena i tekstura, kako bi izašao u susret svakoj specifičnoj potrebi kupaca.

Danas proizvodni program kompanije Tarkett obuhvata kompletan asortiman vinil podnih obloga, parketa, laminata, sportskih podova, namenjenih za upotrebu, kako u velikim i visoko-frekventnim poslovnim objektima, tako i u stambenim prostorima.

Na našem sajtu možete pogledati deo široke ponude Tarkett podnih obloga. Ukoliko ste zainteresovani da još malo istražujete ove neverovatne podove, posetite Tarkett sajt.

Koji god proizvodi da Vas interesuje iz ponude proizvođača, kontaktirajte nas. Mi ćemo se pobrinuti da Vam dostavimo potrebne informacije o proizvodima i organizujemo nabavku i isporuku.

 

Izdvojene kolekcije:

 

Katalozi:

(preuzmite/ pogledajte kataloge u .pdf formatu)