Tango Classic

Na koncu mnogih istraživanja i eksperimentisanja formama, oblicima i materijalima, povratak klasici često bude provereni put i najbolji izbor prilikom uređenja prostora. Za sve zaljubljenike u klasičan dizajn i klasična rešenja enterijera Tarkett je kreirao kolekciju Tango Classic.

Kolekcija se sastoji od 8 dezena dizajniranih od drveta hrasta i jasena. Paleta obuhvata različite tonove - od svetlih, preko klasičnih, do tamnijih nijansi, rezervisanih za nešto smelije i hrabrije prostore.

Kroz tehnologiju izrade i tretman posebnim Osmo Hardwax uljem naglašena je prirodna struktura drveta i autentičnost svake posebne daske. Daske su dimenzija 164 x 1200 mm, međusobno se povezuju T-Lock sistemom, a postavljanje je, zbog troslojne strukture parketa, moguće i preko instalacije podnog grejanja. Sa sve četiri strane daska ima oborene ivice. Dimenzije, ivice i suptilni varijetet među bojama i teksturama svake pojedinačne daske, stvaraju dinamične, autentične površine, koje slave prirodu i različitost.

Kolekcija Tango Classic je idealan partner za kreiranje toplih, bezvremenskih prostora.

Proteco Strong površinski tretman parketa ove kolekcije učinio ih je otpornim na habanja i oštećenja, ali i lakim za svakodnevno održavanje.

Tango Classic, poput ostalih Tarkettovih kolekcija parketa, stiže sa garancijom od 30 godina.

Klasičan dizajn, elegancija, lakoća ugradnje i upotrebe, prilagodljivost različitim rešenjima enterijera vrednosti su koje kolekciju Tango Classic čine idealnim izborom poda.

Elegancija
Tango Classic
Dinamičnost
Garancija
Osmo Hardwax Ulje
Hrast
Enterijer
Klasika
Troslojna Struktura
Tarkett
Svedenost
Lakoća Ugradnje
T-Lock Sistem
Pravo Drvo
Jasen
Autentičnost
Klasičan Dizajn