Tango Classic

Na koncu mnogih istraživanja i eksperimentisanja formama, oblicima i materijalima, povratak klasici često bude provereni put i najbolji izbor prilikom uređenja prostora. Za sve zaljubljenike u klasičan dizajn i klasična rešenja enterijera Tarkett je kreirao kolekciju Tango Classic.

Kolekcija se sastoji od 8 dezena dizajniranih od drveta hrasta i jasena. Paleta obuhvata različite tonove - od svetlih, preko klasičnih, do tamnijih nijansi, rezervisanih za nešto smelije i hrabrije prostore.

Kroz tehnologiju izrade i tretman posebnim Osmo Hardwax uljem naglašena je prirodna struktura drveta i autentičnost svake posebne daske. Daske su dimenzija 164 x 1200 mm, međusobno se povezuju T-Lock sistemom, a postavljanje je, zbog troslojne strukture parketa, moguće i preko instalacije podnog grejanja. Sa sve četiri strane daska ima oborene ivice. Dimenzije, ivice i suptilni varijetet među bojama i teksturama svake pojedinačne daske, stvaraju dinamične, autentične površine, koje slave prirodu i različitost.

Kolekcija Tango Classic je idealan partner za kreiranje toplih, bezvremenskih prostora.

Proteco Strong površinski tretman parketa ove kolekcije učinio ih je otpornim na habanja i oštećenja, ali i lakim za svakodnevno održavanje.

Tango Classic, poput ostalih Tarkettovih kolekcija parketa, stiže sa garancijom od 30 godina.

Klasičan dizajn, elegancija, lakoća ugradnje i upotrebe, prilagodljivost različitim rešenjima enterijera vrednosti su koje kolekciju Tango Classic čine idealnim izborom poda.

Tango Classic
Garancija
Troslojna Struktura
Tarkett
Svedenost
Pravo Drvo
Lakoća Ugradnje
Autentičnost
Elegancija
Jasen
Klasika
Dinamičnost
Enterijer
Hrast
T-Lock Sistem
Osmo Hardwax Ulje
Klasičan Dizajn