iD Inspiration 70

Kada stvarate novi prostor, materijali postaju sredstvo kojim korisnicima saopštavate svoju inspiraciju. Upotrebljavate ih kako biste postigli atmosferu, preneli poruku, sagradili identitet. Materijali postaju reči kojima pričate priču jednog enterijera.

Tarkettova kolekcija dizajn ploča iD Inspiration postaje vaše sredstvo da sagradite vizuelni identitet svakog prostora baš onako kako ste zamislili, ne odstupajući ni najmanje od sopstvene vizije.

Kolekcija sadrži bezbroj dezena - drvo, kamen i metalik, sa 22 dezena čija površinska obrada dodatno naglašava teksturu, stvarajući efekat prave stvari. U formi ploča i dasaka, sa različitim ivicama, lepi se na pod, čime postaje idealna podloga za svaki prostor visoke frekventnosti. Njegov vek trajanja je dug, jer je otporan na habanje i ogrebotine. Posebno je lak za održavanje i uklanjanje nečistoća i kao takav predstavlja sjajan izbor za prostore koji se intenzivno koriste.

Bogatstvo opcija Vam otvara vrata za realizaciju svake ideje.

Potencijali prostora su neograničeni i mogu se usmeravati na bezbroj načina koje zamislite. Nežni, pastelni i vazdušasti; smeli, hrabri, autentični. I čitav niz atmosfera i efekata na skali između.

Suptilni prelazi, udruživanje različitih nijansi istog tona ili jaki, dinamični kontrasti. Spajanje i razdvajanje polja donose željenu dinamiku i pod pretvaraju u glavni adut prostora. Uz minimalno angažovanje drugih elemenata možete postići vredna i izuzetna rešenja.

Otvorite polja mašte i podignite dizajn prostora na novi nivo uz iD Inspiration.

Drvo
Bogatstvo opcija
Dizajn
Kamen
Sloboda
Tekstura
Modularnost
Autentičnost
iDInspiration 70
Trajanje
Tarkett
Savremenost
Inspiracija
Metalik
Otpornost
Vizuelni Identitet
Atmosfera