Desso Airmaster

Desso je kompanija poznata po konstantnom traženju inovativnih rešenja. U njihovom fokusu su kreativnost i dizajn, koji će Vam pomoći da se izrazite na pravi način. Isto tako, teže pionirskim rešenjima, koja će napraviti razliku i poboljšati živote svih korisnika, u svim vrstama prostora. Fokusirani su na to da vode računa o životnoj sredini i održivosti.

Vođeni takvom filozofijom stvorili su kolekciju komercijalnih tepisona pod nazivom Airmaster, koja ima za cilj da korisnike štiti od sitnih čestica prašine i doprinosi zaštiti zdravlja.

Mnogobrojna istraživanja su pokazala izuzetno štetan uticaj najsitnijih čestica prašine koje se mogu naći u prostoru.

U želji da spreče ovakve štetne uticaje, inženjeri kompanije Desso stvorili su rešenje i osmislili strukturu tepisona koja će osam puta efikasnije zadržavati najfinije čestice prašine u tepisonu, onemogućavajući da kroz vazduh dolaze do pluća ljudi. Različita visina i debljina vlakana omogućavaju filtriranje. U pitanju je mehaničko rešenje, nastalo kao rezultat strukture tepisona, bez korišćenja hemijskih proizvoda i bez bilo kakvih štetnih efekata.

Ovi tepisoni su idealni za područja na kojima cirkuliše veliki broj korisnika. Sjajan je za poslovne prostore, kao i za prostore namenjene učenju.

Kolekcija se sastoji od palete koja uključuje 24 različita dezena. Njihovim kombinovanjem stvarate igru koja Vam odgovara. Potpuno mirno i jednoobrazno ili pak dinamično i podsticajno. Sjajan su izbor ukoliko je potrebno da prostor podelite na funkcionalne zone.

Uz odabir Desso tepisona spajate vrhunski dizajn prostora sa posebnom odgovornošću i brigom prema korisnicima. Da li možete poželeti više?

Dizajn
Zaštita zdravlja
Održivost
Struktura
Kreativnost
Zaštita Od Prašine
Filtriranje prašine
Pionirska Rešenja
Moderan Dizajn
Zdravi Podovi
Desso
Komercijalni Tepisoni
Desso Airmaster
Inovativnost