Sensualite

Sensualite je kolekcija tepisona koja stiže iz kompanije Associated Weavers. Njene karakteristike - vrhunski kvalitet, udobnost i prefinjen, a sasvim sveden dizajn su u potpunosti prepoznate od strane kupaca. Kroz vreme se utvrdila kao apsolutni favorit i najprodavaniji proizvod ove kompanije. Sensualite je novi klasik i tu je da ostane.

Kolekcija je nastala sa premisom da svi imaju nežnu stranu. Čak i oni koji se čine najčvršćima. Jedno ne isključuje drugo. Naprotiv. Istovremeno postojanje ovih osobina stvara vanredno vrednu kompleksnost.

Sensualite je kolekcija koja je tako nežna, a tako moćna.

Svi tepisoni kolekcije nastaju od ekskluzivnog iSense vlakna, koje stvara površine pune taktilnosti, komfora i luksuza. Jednobojni, bez paterna i šara, svedeni i pročišćeni, u širokoj paleti tonova, idealna su baza za svaki prostor, koji želite da učinite svojim i toplim, onim koji grli i prihvata.

Istražite 17 dostupnih kolekcija zaokruženih imenom Sensualite, sa različitim karakteristikama po pitanju performansi, izgleda i osećaja koji izaziva.

Seduction zavodi neodoljivom mekoćom, kombinovanom sa diskretnim sjajem u bezbroj očaravajućih boja.

Sensation, sa diskretno uvijenim predivom, je istovremeno slobodna i graciozna. Dostupna  u 21 opciji boja, koje naglašavaju njen satenski sjaj.

Secret odaje utisak luksuza i glamura.

I tako redom. Svaka od kolekcija plete svoju atmosferu.

Istražite Sensualite i otkrijte kako na uspešan način miri različite, naizgled nepomirljive zadatke. Isto kao i mi i naš svakodnevni život.

Kvalitet
Prefinjenost
Luksuz
Associated Weavers
Stil
Pročišćenost
iSense vlakna
Sensualite
Izdržljivost
Paleta Boja
Svedenost
Udobnost
Toplina
Ekskluzivnost
Elegancija
Dugotrajnost
Dizajn