XL Copper

Iz Carusa stiže inovativni koncept dizajna tepisona za komercijalnu upotrebu pod imenom XL Cooper. Sastoji se iz 4 kolekcije – Impact, Patina, Nova i Glow, koje imaju svoje specifičnosti. Velike dimenzije predstavljaju platno za oslikavanje velikih dizajnerskih ideja.

Kod ovih kolekcija, ključ je u fleksibilnosti, koja se ogleda u mogućnosti da želje i zahtevi dizajnera i klijenata budu na prvom mestu. Moguće je osmisliti paterne, koji stižu sa različitih izvora inspiracije i ponavljati ih na razne načine koje zamislite.

Kolekcije su specifične i upečatljive po upotrebi efektnih vlakana u boji zlata i bronze. Tonovi ovih metala su vodeći trend u dizajnu enterijera već godinama. Na crnoj ili sivoj podlozi njihove putanje možete usmeravati onako kako vaša vizija nalaže, stvarajući najrazličitije paterne i finalne efekte.

Kolekcija Impact je taftovana sa 2 ili 3 tipa vlakana različitih visina. Kao rezultat nastaju dinamične površine sa bogatim varijacijama u boji i teksturi. Sofisticiran efekat je primetan posmatrano iz svakog ugla prostorije.

Patina je kreirana sa ciljem da rekreira efekat korišćenog izgleda, specifičnog za industrijski stil enterijera. Zvezda prostora u minimalističkim enterijerima ili idealan partner za one eklektične.

Nova nastaje kroz međusobnu igru zlatnih i bakarnih linija, razigravajući prostornu geometriju i dodajući glamur i dinamiku poslovnim prostorima.

Glow je rešenje ukoliko Vam je potreban suptilan izgled, koji ipak dodaje sjaj i stil prostoru. Rafiniran i delikatan.

XL Copper je za sve one prostore i projekte koji treba da imaju poseban pečat i izdvoje se među ostalima.

Tepisoni
Nova
Efekti
Dizajn
Fleksibilnost
Glow
Inspiracija
Komercijalni Tepisoni
Varijacije
Zlatni Akcenti
XL Copper
Patina
Bakar
Carus
Moderan Dizajn
Upečatljivost
Impact