French Couture

Iz Balsana stiže prefinjena kolekcija komercijalnih tepisona koja crpi inspiraciju iz svega onoga na šta pomislimo kada čujemo termin francuski šik. Moda, prefinjenost, elegancija, smelost, umetnost, vrhunski kvalitet materijala, udružen sa vrhunskim umećem izrade, uz mnogo fokusa na detalj i teksturu.  Sve se to i još mnogo toga pretače u fine površine tepisona odbjedinjene pod imenom French Couture.

French Couture sa svojih 11 autentičnih i upečatljivih kolekcija - Cesar, Darius, Darius Soft, Esmee, Gina, Ilda, Leon, Leon Soft, Lily, Nino i Oscar. Svaka od njih predstavlja posvetu modi i umetnosti i rekreiranje motiva sa prefinjenih tekstila. Ovo su kolekcije koje podove oblače na najelegantniji način, tako tipično za stil Francuskinja.

Elegancija se sakriva u detaljima. Reljefna tekstura ovih tepisona inspirisana je najfinijim materijalima, ručno vezenim ukrasima, čipkom i perlama. Kako bi se postigao efekat autentičnosti, što je nekada teško u velikim prostorima, poput hotelskih lobija i hodnika kojima su namenjeni ovi tepisoni, sastavi postaju vidljivi, naglašava se patina i različite nepravilnosti. Na taj način se postiže autentičnost, koja je u dizajnu važna i cenjena.

Inspiracija za kolekciju Lily stiže od japanskih tekstila sa floralnim motivima, dok je Oscar inspirisan prefinjenim tvidom. Cesar slavi slojeve i njihove međusobne odnose, dok Esmee stiže sa izvora neoklasične inspiracije. I tako redom.

Idealan izbor za Vaše projekte hotela i komercijalnih prostora, koje želite da odvojite od mase.

Elegancija
Franuski Šik
Upečatljivost
Autentičnost
Umeće Izrade
Stil
Umetnost
French Couture
Balsan
Komercijalni Tepisoni
Smelost
Moda
Hoteli
Prefinjenost
Vrhunski Kvalitet
Dizajn
Fine Površine