Dune

Iz kompanije Ligne Pure stiže ručno čvorovan tepih koji na svojoj površini jasno oslikava dizajnersku inspiraciju. Vešta izrada udružena sa vrhunskim kvalitetom materijala (vuna i konoplja) plete površinu koja u igri svojih tonova stvara asocijacije na nepregledne predele peščanih dina. Tekstura slavi ljudski dodir i trud zahvaljujući kojem je nastala. Suptilne varijacije u tonovima i blago odstupanje od savršeno pravih linija donose duh prirode koja nikada ne miruje.

Vetar i drugi vidovi kretanja neprekidno menjaju izgled i oblik dina, čineći ih dinamičnim, živim, beskrajnim u svojim formama. Dodiri vetra stvaraju suptilne pokrete koji razigravaju površinu kontrastima, odnosima svelosti i senke.

Upravo se ovakva priča i ovakav efekat slikaju na površini tepiha Dune. Tonovi peska i beskrajnih prostranstava, koje menja vetar i obasjava sunce uramljeni su na njegovoj površini.

Za prefinjene prostore koje želite da obasjate peskom i suncem. Sa sobom donose toplinu i ohrabruju na sanjarenje o putovanjima i dalekim destinacijama. Zbog svog suptilnog dizajna predstavljaju idealnog saveznika najrazličitijim konceptima prostora. Prefinjen i nepogrešiv izbor.

Varijacije
Kontrasti
Inspiracija
Ligne Pure
Ručna Izrada
Dune
Ručno Čvorovan
Priroda
Vetar
Pesak
Elegancija
Dizajn
Vuna
Kretanje
Prefinjenost
Kvalitet
Konoplja
Sunce